«

»

Feb 09

CAN WE GET MARRIED? (2012) korean drama

cwgm3

Drama online: Can We Get Married?
Revised romanization: Uriga Gyeolhonhal Soo Iteulkka
Hangul: 우리가 결혼할 수 있을까
Director: Kim Yun-Cheol
Writer: Ha Myung-Hee
Network: jTBC
Episodes: 20
Release Date: October 29, 2012 – January 1, 2013
Country: South Korea
Drama descrie casatoriile prin diferite cupluri, inclusiv un cuplu care e pe cale sa se casatorească peste 100 de zile și a familiilor lor.
Distributie:
Sung Joon
Jung So-Min
Kim Sung-Min
Jung Ae-Youn
Lee Mi-Sook

CLICK HERE FOR DRAMA ONLINE WITH ENGLISH SUBTITLE.

Traducerea in limba romana Lexaale28, coordonator Ana2404 – ASIA FAN INFO

Pentru vizionare aveti nevoie de cont pe vk.com si sa fiti logati in timpul vizionarii, detalii sub chat.

6 comments

Skip to comment form

 1. Anonim

  Am avut cont pe VK cu mare greutate am obtinuto, dar nu pot intelege de ce cind vreau sa ma loghez din nou nu mai sunt acceptata. Mereu te refuza, ca nu e bun codul, telefonul este acelasi si la fel. Va iau munca dvs. o fura(asa inteleg eu) si nu te accepta. Pui heroglifele (codul acela strimb) si nu-l primeste, si iar incerci si iar nu-i bun. Mi-au facut nervi de am fost la un pas sa traintesc leptopul. DE CE S-A COMPLICAT AC. PAGINA CARE ERA ASA ACCESIBILA.

  1. AFI Team

   Din pacate nu noi facem regulile pe vk . com. (acolo noi doar depozitam filmele-serialele). Pe siteul nostru e chiar o atentionare de a ramane logati pe vk… Incercati totusi sa va logati acolo cu Facebook daca fostul cont nu mai e valabil. Succes!

 2. Diana

  Am urmart instructiunile intocmai dar la numarul de telefon cerut am pus +40 si numarul de mobil si mi zice ca nu este bine. Ce fac in acest caz? Ca nu sunt asa de proasta sa nu stiu sa mi fac un cont. De ce nu merge numarul de telefon ca sa primesc codul?????

  1. AFI Team

   Nu stiu de ce nu merge numarul de telefon, e ceva ce deja ma depaseste 🙁 De ce nu va logati cu ajutorul Facebook-ului?

 3. diana

  Nu mi pot face cont viki(: Vreau mult sa vizionez acest serial in limba romana. Ma intreaba numarul de telefon +40 zice si pe urma cand pun numarul de mobil nu merge. Cum sa procedez??? Va rog mult ajutati ma.

  1. AFI Team

   Buna seara! In primul rand viki e una iar vk.com e alta. Pana acum nu ati mai vazut seriale? Cum le-ati vazut oare? Incercati sa va logati cu contul de Facebook sau urmati instructiunile postate pe pagina de Facebook ASIA FAN INFO la Fotografii –> Albume https://www.facebook.com/media/set/?set=a.915778828434324.1073742017.500102626668615&type=3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>